Siste Nytt!

Ny team kjører for 2015

Kjære alle speedproducts venner, la oss få presentere vår nye Santa Cruz syklist ; Erik Sæte. Han startet å sykle Santa Cruz i høst, og hans betrakninger av sin nye «følgesvenn «,Tallboy 2 passer rett inn i speedproducts visjon:

«Sykling for meg er en kombinasjon av jobb og hygge. Vil en drive med noe på et høyt nivå krever det hardt arbeid og mange timer med slit og målrettet arbeid. For enkelte av oss er det dog en tilfredsstillelse med dette slitet, både målet det fører til, men også veien som fører dit. Jeg har alltid vært veldig seriøs med tanke på syklingen og alt det som kreves for å lykkes. Det har i perioder gått på bekostning av de morsomme øktene. Ikke misforstå, en kan ikke ha det kjempegøy på hver eneste økt, men det går an å ha noen økter iblant hvor en har det seriøst moro. Den siste tiden har jeg derfor fokusert på å øke sykkelgleden, noe som igjen gir utslag i økt motivasjon. Et av grepene jeg har tatt er å spørre meg sjøl hva jeg virkelig vil, og handle ut fra svarene. Mine svar. Ut fra dette har det vært mulig å identifisere hva som har manglet tidligere.

Jeg har prøvd mange sykler opp gjennom årene — mange gode sykler, uten tvil. Men etterhvert kom jeg til et punkt der dette ikke holdt lenger. Jeg ville ha noe som skapte entusiasme i meg, en drivkraft til å dra ut og gi meg sjøl juling dag etter dag samme hvor tunge beina er. En sykkel som regelrett inviterer meg på tur, og én som jeg kan foretrekke framfor sofaen sjøl etter en halv dag på setet.

Derfor er jeg utrolig takknemlig for at Speedproducts har valgt å inngå et samarbeid med meg slik at jeg nå kan sykle på det som for meg er det kuleste av det kule. Det å ha en sykkel som tvinger fram et glis når en ser et bilde av den, tenker på forrige tur sammen eller planlegger den neste, er for meg en ny og uvant opplevelse. Santa Cruz er for meg en slik sykkel.

100% seriøs moro
Erik Sæter»Erik Seter

Posted by Tom 2014.11.18 Nyheter Kommentarer er skrudd av for Ny team kjører for 2015

Søk

Facebook

Kontaktinfo

Adresse:
Randen 3
3560 Hemsedal
Tlf +47 9083 3753
Epost: tom@santacruzsykler.no